PRELOG: Održan Dječji biciklistički kamp 2022.

U organizaciji Biciklističkog kluba Prelog, u utorak 23. i srijedu 24. kolovoza 2022. godine od na sportskim terenima Sportsko rekreacijskog centra "DG Sport", u Prelogu održan je "Dječji biciklistički kamp 2022.

 

Na kampu je sudjelovalo oko seedamdesetero djece uzrasta od 4 do 14 godina. Pod vodstvom članova Biciklističkog kluba Prelog, u dva dana održavanja, djeca su se kroz igru i druženje upoznala s osnovama biciklizma.

 

 

Kontakt policajci za sudionike kampa održali su predavanje na temu sigurnog sudjelovanja biciklom u prometu te ih darivali prigodnim poklonima - reflektirajućim trakicama

 

 

 

Prvog dana održavanja kampa s provođenjem mnogobrojnih preventivnih aktivnosti sudionicima kampa, sada već tradicionalno, priključili su se kontakt policajci Policijske postaje Prelog. Okupljenim mališanima održali su zanimljivo i edukativno predavanje o sigurnom sudjelovanju biciklima u prometu. Svako dijete tom prilikom je darivano je prigodnim poklonom, reflektirajućom trakicom (osigurane sredstvima iz Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske).

 

 

 

Članovima kluba i prisutnim roditeljima kontakt policajci predstavili su preventivne akcije "Zaštitimo svoj bicikl“ i "Zajedno do veće sigurnosti“ te su im pritom podijeljene edukativne brošure.