Odgođen HAKS Car Meet u Velikoj Gorici, novi termin u rujnu

Sigurnost prije svega, to je poruka koju će poslati HAKS Car Meet na kojoj će se okupiti više od sto skupocjenih automobila 23.i 24. rujna 2023. godine u Velikoj Gorici na pisti ZTC-a

 

Uslijed nesretnih i tragičnih događaja uzrokovanih snažnim nevremenom koje je pogodilo Zagreb, odgađa se HAKS Car Meet koji se sutra trebao održati na pisti ZTC-a u Velikoj Gorici, izvijestili su iz Hrvatskog auto i karting saveza. Riječ je o manifestaciji koja bi mladima ponudila alternativa ilegalnim noćnim utrkama i sigurno mjesto za okupljanje.

 

– Izražavamo iskreno žaljenje i suosjećanje sa svim stradalim u ovom nesretnom događaju, kao i sa svima koji su na bilo koji način pogođeni ili su pretrpjeli veću štetu ovom prirodnom nepogodom. Mišljenja smo da bi u ovakvim situacijama odvijanje događaja u kojem je predviđeno sudjelovanje brojnih javnih službi nepotrebno opteretilo njihov rad. Nadalje, prostor ZTC-a pretrpio je veliku štetu te su svi napori usmjereni sanaciji – ističu iz HAKS-a te dodaju kako su novi datumi manifestacije 23. i 24. rujna.