UDRUGA RODA: Postanite edukatorica o autosjedalicama

Postanite dio Rodine autosjedaličarske ekipe, steknite znanje i vještine u savjetovanju roditelja i budite dio male, ali moćne skupine koja igra značajnu ulogu u zaštiti mališana na hrvatskim cestama!

Split

Kako bi proširili mrežu besplatnih pregleda autosjedalica, edukaciju za Rodine savjetnike i savjetnice o autosjedalicama planiramo održati u Splitu 23. i 24.3.2019.

Edukacija je besplatna, traje dva dana i podijeljena je u 2 dijela:
1. dio - teorijski dio (subota od 9 - 16 h)
2. dio - demonstracija, ispit i pregled autosjedalica (nedjelja od 9 - 15 h)

Zagreb

Datum održavanja edukacije: 16. i 17.03.2019.

Edukacija je besplatna i podijeljena je u 2 dijela:
1. dio - teorijski dio (subota od 9 - 16 h)
2. dio - demonstracija, ispit i pregled autosjedalica (nedjelja od 9 - 15 h)

Nakon edukacije, Rodine savjetnice i savjetnici o autosjedalicama kao volonteri i članovi Rodine ekipe podupiru i organiziraju aktivnosti u njihovim zajednicama i šire, pružajući informacije i savjete drugim roditeljima o važnosti i ispravnom korištenju dječjih autosjedalica.

Prijave s osobnim podacima (ime i prezime, e-mail adresa i broj mobitela) kao i sve upite molimo pošaljite na autosjedalice@roda.hr.


Rodine aktivnosti u području sigurnosti djece kao putnika ovise isključivo o aktivnom doprinosu pojedinaca kao što ste vi! Za polaznice/ke edukacije koji dolaze izvan Splita i Zagreba, postoji mogućnost da im Roda pokrije trošak putovanja javnim prijevozom i noćenje u hostelu.