Besplatna Škola bicikliranja 18+

Udruga Sigurnost u prometu i nextbike sustav javnih bicikala organiziraju besplatnu Školu bicikliranja 18+. Škola bicikliranja namijenjena je odraslim osobama u cilju povećanja sigurnosti biciklista u prometu.

 


Besplatna Škola bicikliranja 18+ organizirana je u cilju povećanja sigurnosti biciklista u gradskom prometu. Ova edukativno i preventivno-sigurnosna akcija želi smanjiti broj stradalih biciklista na prometnicama. Edukacija će obuhvatiti učenje prometnih propisa, osnove pružanja prve medicinske pomoći, prednosti i mogućnosti korištenja sustava javnih bicikala u svakodnevnom životu i trening sigurne vožnje.

Škola bicikliranja u Zagrebu na rasporedu je 01. lipnja 2019., od 9:45 do 14:00 sati u Boćarskom domu. Edukacija će se sastojati od teorijskog i praktičnog dijela. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 31. svibnja 2019. do 16:00h na info@nextbike.hr.

Nextbike sustav javnih bicikala prvi je i najveći sustav javnih bicikala u Hrvatskoj. Nextbike građanima, studentima i turistima omogućava najpovoljniji, najbrži, najzdraviji i najzabavniji prijevoz, a jednom registrirani korisnik za samo 200 kuna godišnje članarine sustave javnih bicikala može koristiti u više od 200 gradova u svijetu! Od ove godine, Nextbike sustav javnih bicikala je prisutan u čak 31 gradu u Hrvatskoj i regiji.