DELNICE: Radionica pravilne i sigurne vožnje za motocikliste

U subotu, 28.08.2019., Poligon spretne vožnje u Delnicama

 

 

Okupljanje sudionika je u prostorijama auto škole Practic u Delnicama, Supilova 204. Kada? U subotu 28. 09. 2019 (subota) U 11,00 sati.

 

RASPORED DOGAĐANJA:

 

  • Teoretski dio, statistike, predstavnici PP Delnice, trajanje 10 minuta,

 

  • teoretski dio, pravna regulativa i primjena u praksi AŠ Practic, Delnice, trajanje 10 minuta,

 

  • ozljede motociklista i razlozi nastanka te prevencija istih, Prof. dr. mr. sci. Dinko Štimac, spec. neurokirurg trajanje 15 minuta,

 

  • predavanje na temu sigurne vožnje , osnovne tehnike upravljanja i tehničke ispravnosti te utjecaj raznih čimbenika na vožnju motociklom, trajanje 15 minuta.

 

U podne (12,00h) očekuje se polazak sudionika na poligon AŠ Practic Delnice te pokazne vježbe pravilnog kočenja, pravilnog upravljanja kao i poligon spretne vožnje motocikla sa naznakom na sigurnost i spretnost.

 

Nakon poligona demo vožnja pravilnog položaja motocikla u krivinama i prolaza kroz iste te druženje u prostorijama AŠ Practic.

 

Radionica je organizirana bez kotizacija za predavanje i praktični dio, jer su svi sudionici - predavači zaljubljenici u motociklizam i žele pomoći da svojim znanjem, iskustvom, prenešenom riječju, utječu na svijest svih sudionika u prometu, osobito motociklista.

 

Molim da sudjelovanje prijavite na:

 

oganizacija@karavanazazivot.com ili/i

ivica.kezele@gmail.com

 

091/254-9537 (Stipko, sms ili poziv)

091/2377-002 (Ivica Kezele, sms ili poziv)

 

kako bi što bolje mogli osigurati dovoljan broj mjesta.

 

Vidimo se i vozimo u subotu 28.09.2019. U slučaju lošeg vremena odgoditi ćemo događanje no kako sada vidimo sve parametre, vrijeme će biti odlično za vožnju uz suhu površinu poligona.

 

 

Mladen Stjepan Vitković-Stipko,

predsjednik udruge

Karavana za život – bikeri na cesti