AK SIGET: Besplatna testiranja klima uređaja u automobilima

Akcija traje do 13. travnja 2019. Nazovite nas na broj  01 6502 212 ili nas kontaktirajte na e-mail clanstvo@aksiget.hr kako biste rezervirali svoj termin. Očekujemo Vas svaki radni dan od 8-17h a subotom od 8-14

Automobil sa uključenim ispravnim klima  uređajem u normalnoj vožnji troši tek 2-3%  goriva više. Kod prosječnog automobila srednje klase koji troši oko 7 l/100 km radi se o povećanju potrošnje goriva od oko 2 DECILITRA na 100 km. Klima uređaj će sasvim solidno hladiti unutrašnjost vozila ako nedostaje i više od 25% plina, ali pri tome će automobil povećati prosječnu potrošnju goriva za više od jedne litre na 100 km.

Zašto je važno redovno održavati klima uređaj?
Pravilno i redovno održavanje automobilskog klima sustava osigurava dugotrajan vijek, a vozaču i putnicima ugodno i zdravo putovanje. Manjak plina, ili neispravan klimatski
uređaj u automobilu dovodi do veće potrošnje goriva, a time i do većeg zagađivanja okoliša

Kontrolu vašeg klima uređaja u automobilu provodimo najmodernijim potpuno automatskim aparatima, pri čemu ne dolazi do odlaska plina u atmosferu. Kontrola je potpuno besplatna, a eventualna nadopuna plina do pune količine brzo će Vam se isplatiti kroz bitno smanjenu potrošnju goriva.

Za vrijeme trajanja akcije, svi članovi AK Siget, mogu napuniti plin po akcijskoj cijeni od 220,00 kuna, dok je cijena za ostale članove  250,00kn.

Odazovite se našoj akciji i uvjerite se kako ispravnost klima uređaja može utjecati na potrošnju goriva u Vašem automobilu.