ČAKOVEC: Polaznici Centra za odgoj i obrazovanje učili o sigurnom kretanju prometnicama

U cilju što sigurnijeg dolaska do škole te kako bi bili vidljivi i sigurni pri kretanju prometnicama, tijekom predavanja djeci su podijeljeni razni promotivni materijali (reflektirajući prsluci, narukvice i ruksaci te trepćuća svjetla za pješake i vozače bicikla)

 

 

Policijski službenici Policijske uprave međimurske i predstavnik Autokluba Čakovec, jučer, 30. rujna 2020. godine za polaznike Centra za odgoj i obrazovanje u Čakovcu održali su predavanje na temu "Poštujte naše znakove".

 

 

Tijekom predavanja polaznici Centra učili su o pravilnom ponašanju u prometu u svojstvu pješaka i vozača bicikla, kao najmlađi sudionici koji po prvi puta samostalno sudjeluju u prometu na cestama.

 

U cilju što sigurnijeg dolaska do škole te kako bi bili vidljivi i sigurni pri kretanju prometnicama, djeci su podijeljeni razni promotivni materijali (reflektirajući prsluci, narukvice i ruksaci te trepćuća svjetla za pješake i vozače bicikla), dok je dio promotivnih materijala (reflektirajući prsluci) predan djelatnicima za potrebe Centra.

 

Promidžbene materijale za tu priliku osigurali su Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, Autoklub Čakovec, Koordinacijski odbor "Čakovec, grad prijatelj djece", Vijeće za prevenciju Međimurske županije i Vijeće za prevenciju Grada Čakovca.