PROMETNA PREVENCIJA: Inovativna kampanja oglašavanja na benzijskim postajama

Content Media je kroz 2017 I 2018 godinu provodila šest kampanja za Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa na pištoljima za točenje goriva benzinskih postaja ( FillBoard™ )

Kampanje koje provode su korištenje sigurnosnog pojasa, brzina, mobitel, alkohol, umor i pokazivači smjera.

.....

O tvrtci Content Media

Content Media specijalizirana je agencija za oglašavanje na benzinskim postajama. Kao ekskluzivni nositelj licence, na prostorima proizašlim iz bivše države, posjeduje i postavlja jedinstveni proizvod za oglašavanje na pipcima za istakanje goriva, FillBoard™.

 Kao ekskluzivni nositelj licence za oglašavanje na benzinskim postajam – pipcima za istakanje goriva FillBoard™, osim što djeluje na prostoru Republike Hrvatske, prisutna je i u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji.

Njihove oglasne površine nalaze se na kvalitetnim i frekventnim benzinskim postajama što rezultira velikom posjećenošću korisnika, a iz istog proizlazi visoka vidljivost prometivne poruke.

Za svoj posao kažu kako je njihova "uloga približiti promotivnu poruku korisniku benzinskih postaja u njegovom prvom kontaktu, te tijekom cijelog procesa točenja goriva u vozilo." U ovom slučaju to je u funkciji podizanja opće prometne kulture i prevenciji prometne sigurnosti, što je, svakako, za pohvalu.