Rujan 29, 2023

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

NACIONALNI PLAN SIGURNOSTI CESTOVNOG PROMETA: Preventivni projekti - javni poziv - 2023.

Predstavnici Radne skupine zadužene za provedbu Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, temeljem Javnog poziva objavljenog 08. ožujka 2023. godine u Narodnim novinama, na web stranici MUP-a i na portalu NPSCP.HR, obavili su bodovanje 17 pristiglih projekata za čije financiranje su osigurana financijska sredstva u proračunu Nacionalnog plana.

 

 

 

Vidljivo je da će se sufinancirati 13 projekata, a četiri neće. Projekti pod rednim brojem 16. i 17. (tamnije sivo osjenčani), bodovanjem nisu prešli bodovni prag, koji je 20 bodova, a oni pod brojem 14. i 15. (sivo osjenčani) nisu prihvaćeni zbog iskorištenog financijskog okvira koji je 400.000 eura.

 

Isto tako, svi subjekti kojima je prihvaćeno sufinanciranje projekata moraju provjeriti iznose navedene u tablici, jer je određenom broju tražitelja sredstava korigiran zatraženi iznos u skladu s javnim pozivom.

 

Subjektima kojima je odobreno sufinanciranje, u vezi daljnjih koraka javit će se nadležne službe Ministarstva unutarnjih poslova.

 

U slučaju dodatnih pitanja i potrebe za pojašnjenjima molimo vas da se obratite na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 28 Kolovoz 2023 07:44