Nov 20, 2018 Last Updated 10:51 AM, Nov 20, 2018

PROGRAMI: Najnovije

Dani tehničke ispravnosti vozi…

Hrvatski autoklub  i Centar za vozila Hrvatske pod pokroviteljstvom Naciona...

Kako će izgledati tehnički pre…

Razvoj tehničkog pregleda prati razvoj automobilske tehnologije ...

Pojačani nadzor vozača u stude…

U razdoblju od 09. do 11. studenog 2018. godine, povodom narodnog običaja kršten...

Obuka o sigurnosti u cestovnom prometu za OŠ Gračani i OŠ Markuševec

Kategorija: Novosti

Program prometne kulture za najmlađe putuje ove jeseni po osnovnim školama diljem lijepe naše, danas se zaustavio   u  osnovnoj školi Gračani -Zagreb, koji su  su bili domaćin ove manifestacije a u goste su im došli djeca drugih razreda iz osnovne škole Markuševec

Bila su tu i djeca područnih škola PŠ Vidovec, PŠ Bačun.

Napominjemo da već peta generacija mališana iz Gračana i  Markuševca kontinuirano prolazi  obuku o sigurnosti u cestovnom prometu.

Ovakav vid edukacije omogućuje im njihova Gradska četvrt Podsljeme na čelu s  predsjednikom četvrti gosp. Krešimirom Kompesakom, koji nas svake godine osobno posjeti i djeci simbolično podijeli diplome.U ime škole,djece i roditelja, HVALA.

Djeca su nakon teorijskog dijela koji je održan u OŠ Gračani pješice došli na šareni poligon koji je postavljen ispred pučke škole Gračani.

Djeca su imala i policijsku pratnju  , policajci iz V-policijske postaje Zagreb, gospoda Anto Pavlović i Mario Jurenec su brinuli da djeca sigurno stigli na odredište.

Svojim radionicama DVD Gračani su  nadopunili  ovaj preventivni program. Zapovjednik gosp. Jurica Biruški sa svojim vatrogascima: Ivan Salopek i Josip Ćuk  uspješno su se nosili s velikim brojem učenika njih 130, a ovim putem im se zahvaljujemo na strpljenju i zanimljivoj radionici za najmlađe. Nadamo se da su djeca naučili ponešto i da su se dobro zabavili.

Osim vatrogasaca, u program su se uključili i volonteri Kluba mladih Crvenog križa Zagreb. Hvala im na sudjelovanju i aktivnostima koje su pripremili za najmlađe o osnovama prve pomoći.
Zahvaljujemo i gospodinu Marjanu Kosu ispred VMO Gračani koji su nam odobrili korištenje prostora Pučke škole.

Puno pozdrava i zahvala na sjajnoj dobrodošlici šaljemo domaćinu-ravnateljici OŠ  Gračani gđi Nataši Gjuran. Ovim putem zahvaljujemo i ravnateljici gostujuće škole gđi Gordani Horvat.


0
0
0
s2sdefault