Jan 22, 2019 Last Updated 1:35 PM, Jan 21, 2019

PROGRAMI: Najnovije

Bez sigurnosnog pojasa - svaka…

Sigurnosni pojasevi, nasloni za glavu i zračni jastuci su osnovni faktori zaštit...

Pod utjecajem alkohola rizik od nastanka nesreće raste progresivno

Kako alkohol djeluje na percep…

Pod utjecajem alkohola, vozač vrlo brzo prestaje biti svjestan svojih sposobnost...

UDRUGA RODA Zagreb - besplatan…

U nedjelju, 13. siječnja 2019. od 10 do 12 sati u Zagrebu, na parkiralištu MUP-a...

Novi Loto 7 s novom voditeljicom

Kategorija: Info

U Lotu 7 Hrvatima će sreću donositi i Paula Čatipović

Uz sve što nam donosi ovo posebno godišnje doba, od 13. listopada brojne promjene doživjet će i popularna 'Sedmica'. Razlog uvođenju novog imena, Loto 7, krije se u promjeni broja kuglica - tako će se umjesto dosadašnjih 39, u bubnju nalaziti 35 kuglica. S novim Lotom opraštamo se od dodatne igre Super 7 u kojoj smo uživali od kraja 2008. g. Uvodi se izvlačenje i dopunskog broja (7+1) pa će igrači moći osvojiti čak 9 vrsta dobitaka: sedmica, 6+1, šestica, 5+1, petica, 4+1, četvorka, 3+1 te dobitak kada će igrači imati pogođen samo dopunski broj tj. 0+1. Važno je napomenuti da je minimalni fiksni dobitak 6+dopunski broj čak 400.000 kuna koji može samo rasti - naraste li Jackpot igre Loto 7 na maksimalnih 10 milijuna kuna, fond dobitaka prelijeva se u fond dobitaka za 6+dopunski broj.

Ono što će posebno razveseliti grače je povećanje vjerojatnosti koja je zbog promjena uvećana gotovo sedam puta - vjerojatnost dobitka u novoj Sedmici iznosi 1:13 dok je u Lotu 7/39 ista bila 1:85. Povećava se vjerojatnost i osvajanja Jackpota - u sadašnjem Lotu vjerojatnost osvajanja Jackpota je 1:15.380.937, a u novom će biti 1:6.724.520. Iskustva su pokazala, a najbolji je primjer Eurojackpot, da su igrači za više i brojnije dobitke, spremni izdvojiti i više kuna po kombinaciji. Stoga će sve novitete u igri koje prvenstveno idu u korist igrača (jednostavnija igra, više vrsta dobitaka, češći i fiksni dobici, veća vjerojatnost i lakše osvajanje Jackpota itd.) pratiti i povećanje cijene kombinacije na 7 kuna.

Uz Jelenu Glišić i Dunju Mutevelić, u novom redizajniranom Lotu sreću će sada dijeliti i nova voditeljica Paula Čatipović. Iako Paula ima tek 21 godinu, iskustva joj ne nedostaje. Studentica je novinarstva, a uz modeling, glumu i prezentersko iskustvo, Paula je autorica objavljenog dječjeg romana 'Zajedno do kraja' te brojnih drugih literarnih radova. Mlada i ambiciozna djevojka ne krije oduševljenje oko novog projekta: „Za mene je uloga voditeljice nešto sasvim novo i prvi posao te vrste. Oduvijek mi je bio san postati televizijskom voditeljicom, što je i razlog zbog kojeg sam upisala novinarstvo. Nisam mislila da će mi se taj san ostvariti ovako rano u životu, ali sam izuzetno zadovoljna i zahvalna što jest. Jako sam zahvalna HRT-u koji je prepoznao moje kvalitete i pružio mi šansu da krenem u voditeljskom smjeru. Veselim se prvoj emisiji i sve je spremno za nova druženja.“ Snagu nove Sedmice, prilike za brojne dobitke i novu voditeljicu Paulu Čatipović pogledajte u novom izvlačenju 13. listopada na HTV1 u 19:59 sati.


0
0
0
s2sdefault