Nov 20, 2018 Last Updated 10:51 AM, Nov 20, 2018

PROGRAMI: Najnovije

Dani tehničke ispravnosti vozi…

Hrvatski autoklub  i Centar za vozila Hrvatske pod pokroviteljstvom Naciona...

Kako će izgledati tehnički pre…

Razvoj tehničkog pregleda prati razvoj automobilske tehnologije ...

Pojačani nadzor vozača u stude…

U razdoblju od 09. do 11. studenog 2018. godine, povodom narodnog običaja kršten...

Novi Loto 7 s novom voditeljicom

Kategorija: Info

U Lotu 7 Hrvatima će sreću donositi i Paula Čatipović

Uz sve što nam donosi ovo posebno godišnje doba, od 13. listopada brojne promjene doživjet će i popularna 'Sedmica'. Razlog uvođenju novog imena, Loto 7, krije se u promjeni broja kuglica - tako će se umjesto dosadašnjih 39, u bubnju nalaziti 35 kuglica. S novim Lotom opraštamo se od dodatne igre Super 7 u kojoj smo uživali od kraja 2008. g. Uvodi se izvlačenje i dopunskog broja (7+1) pa će igrači moći osvojiti čak 9 vrsta dobitaka: sedmica, 6+1, šestica, 5+1, petica, 4+1, četvorka, 3+1 te dobitak kada će igrači imati pogođen samo dopunski broj tj. 0+1. Važno je napomenuti da je minimalni fiksni dobitak 6+dopunski broj čak 400.000 kuna koji može samo rasti - naraste li Jackpot igre Loto 7 na maksimalnih 10 milijuna kuna, fond dobitaka prelijeva se u fond dobitaka za 6+dopunski broj.

Ono što će posebno razveseliti grače je povećanje vjerojatnosti koja je zbog promjena uvećana gotovo sedam puta - vjerojatnost dobitka u novoj Sedmici iznosi 1:13 dok je u Lotu 7/39 ista bila 1:85. Povećava se vjerojatnost i osvajanja Jackpota - u sadašnjem Lotu vjerojatnost osvajanja Jackpota je 1:15.380.937, a u novom će biti 1:6.724.520. Iskustva su pokazala, a najbolji je primjer Eurojackpot, da su igrači za više i brojnije dobitke, spremni izdvojiti i više kuna po kombinaciji. Stoga će sve novitete u igri koje prvenstveno idu u korist igrača (jednostavnija igra, više vrsta dobitaka, češći i fiksni dobici, veća vjerojatnost i lakše osvajanje Jackpota itd.) pratiti i povećanje cijene kombinacije na 7 kuna.

Uz Jelenu Glišić i Dunju Mutevelić, u novom redizajniranom Lotu sreću će sada dijeliti i nova voditeljica Paula Čatipović. Iako Paula ima tek 21 godinu, iskustva joj ne nedostaje. Studentica je novinarstva, a uz modeling, glumu i prezentersko iskustvo, Paula je autorica objavljenog dječjeg romana 'Zajedno do kraja' te brojnih drugih literarnih radova. Mlada i ambiciozna djevojka ne krije oduševljenje oko novog projekta: „Za mene je uloga voditeljice nešto sasvim novo i prvi posao te vrste. Oduvijek mi je bio san postati televizijskom voditeljicom, što je i razlog zbog kojeg sam upisala novinarstvo. Nisam mislila da će mi se taj san ostvariti ovako rano u životu, ali sam izuzetno zadovoljna i zahvalna što jest. Jako sam zahvalna HRT-u koji je prepoznao moje kvalitete i pružio mi šansu da krenem u voditeljskom smjeru. Veselim se prvoj emisiji i sve je spremno za nova druženja.“ Snagu nove Sedmice, prilike za brojne dobitke i novu voditeljicu Paulu Čatipović pogledajte u novom izvlačenju 13. listopada na HTV1 u 19:59 sati.


0
0
0
s2sdefault