Jan 22, 2019 Last Updated 1:35 PM, Jan 21, 2019

PROGRAMI: Najnovije

Bez sigurnosnog pojasa - svaka…

Sigurnosni pojasevi, nasloni za glavu i zračni jastuci su osnovni faktori zaštit...

Pod utjecajem alkohola rizik od nastanka nesreće raste progresivno

Kako alkohol djeluje na percep…

Pod utjecajem alkohola, vozač vrlo brzo prestaje biti svjestan svojih sposobnost...

UDRUGA RODA Zagreb - besplatan…

U nedjelju, 13. siječnja 2019. od 10 do 12 sati u Zagrebu, na parkiralištu MUP-a...

VINKOVCI Otvoren novi klub Hrvatske Lutrije

Kategorija: Info

U petak je u tijeku Vinkovačkih jeseni u Vinkovcima, na adresi Josipa Kozarca 2a, svečano otvoren novi Automat klub Hrvatske Lutrije.

Posjetioci su uživali u zabavi na automatima za igre na sreću najpoznatijih svjetskih brandova NOVOMATIC - automati Premium i Novostar, kao i ATRONIC i EGT - Premier.

Svaki dan od 9 do 03 sata, AK Vinkovci nudit će sjajnu zabavu i mogućnost osvajanja dobitaka na čak 29 automata za igre na sreću, te na jednom elektronskom ruletu EGT R8, s osam igračkih mjesta. Svi automati (s tri nivoa) povezani su u Mystery Jackpot – baš kao i ostali automati u klubovima Hrvatske Lutrije, a nacionalni Jackpot u ovom trenutku iznosi više od 275.000 kuna!

Osim automata za igre na sreću, AK Vinkovci svim posjetiteljima, isključivo punoljetnim osobama, nudi odigravanje svih lutrijskih igara, a uskoro i igre klađenja. Hrvatska Lutrija s 5 prodajnih mjesta u Vinkovcima i otvaranjem AK Vinkovci osigurala je posao za čak 25 zaposlenika, od kojih je 8 zaposleno u Automat klubu Vinkovci.

Podsjetimo da ove godine Hrvatska Lutrija obilježava 45 godina postojanja, a u tih gotovo pola stoljeća naši su igrači ostvarili velik broj značajnih dobitaka. Kad govorimo o njihovoj ukupnoj vrijednosti riječ je o gotovo 9 milijardi kuna.

Priređivanjem igara, Hrvatska Lutrija ne donosi sreću samo igračima već i brojnim članovima društva jer zahvaljujući igri, u 45 godina je izdvojeno 2,5 milijarde kuna za razne društveno korisne djelatnosti.


0
0
0
s2sdefault