Nov 20, 2018 Last Updated 10:51 AM, Nov 20, 2018

PROGRAMI: Najnovije

Dani tehničke ispravnosti vozi…

Hrvatski autoklub  i Centar za vozila Hrvatske pod pokroviteljstvom Naciona...

Kako će izgledati tehnički pre…

Razvoj tehničkog pregleda prati razvoj automobilske tehnologije ...

Pojačani nadzor vozača u stude…

U razdoblju od 09. do 11. studenog 2018. godine, povodom narodnog običaja kršten...

VINKOVCI Otvoren novi klub Hrvatske Lutrije

Kategorija: Info

U petak je u tijeku Vinkovačkih jeseni u Vinkovcima, na adresi Josipa Kozarca 2a, svečano otvoren novi Automat klub Hrvatske Lutrije.

Posjetioci su uživali u zabavi na automatima za igre na sreću najpoznatijih svjetskih brandova NOVOMATIC - automati Premium i Novostar, kao i ATRONIC i EGT - Premier.

Svaki dan od 9 do 03 sata, AK Vinkovci nudit će sjajnu zabavu i mogućnost osvajanja dobitaka na čak 29 automata za igre na sreću, te na jednom elektronskom ruletu EGT R8, s osam igračkih mjesta. Svi automati (s tri nivoa) povezani su u Mystery Jackpot – baš kao i ostali automati u klubovima Hrvatske Lutrije, a nacionalni Jackpot u ovom trenutku iznosi više od 275.000 kuna!

Osim automata za igre na sreću, AK Vinkovci svim posjetiteljima, isključivo punoljetnim osobama, nudi odigravanje svih lutrijskih igara, a uskoro i igre klađenja. Hrvatska Lutrija s 5 prodajnih mjesta u Vinkovcima i otvaranjem AK Vinkovci osigurala je posao za čak 25 zaposlenika, od kojih je 8 zaposleno u Automat klubu Vinkovci.

Podsjetimo da ove godine Hrvatska Lutrija obilježava 45 godina postojanja, a u tih gotovo pola stoljeća naši su igrači ostvarili velik broj značajnih dobitaka. Kad govorimo o njihovoj ukupnoj vrijednosti riječ je o gotovo 9 milijardi kuna.

Priređivanjem igara, Hrvatska Lutrija ne donosi sreću samo igračima već i brojnim članovima društva jer zahvaljujući igri, u 45 godina je izdvojeno 2,5 milijarde kuna za razne društveno korisne djelatnosti.


0
0
0
s2sdefault