Dec 14, 2018 Last Updated 12:47 PM, Dec 11, 2018

PROGRAMI: Najnovije

CRTICA SA CESTE: Pijan za upra…

Čak sedam tisuća kuna stajat će, prema sadašnjem stanju stvari, 40-godišnjaka iz...

Među prometnim prekršajima pre…

Rezultati preventivno represivne akcije pojačanog nadzora vozila i vozača ...

Sindikat biciklista poziva gra…

Zagrebački Advent nadmašio je sva očekivanja i ove godine! No, ponovno slušamo o...

SANACIJA OPASNIH MJESTA: Kružni tok u Čepinu

Kategorija: Aktualno

Temeljem Sporazuma Ministarstva unutarnjih poslova o sufinanciranju radova na sanaciji opasnih mjesta, u centru Čepina svečano je pušten u promet kružni tok

Kružni tok sagrađen je na mjestu gdje se nalazilo tzv. Y raskrižje, na kojem je preglednost bila nepotpuna, što je u velikoj mjeri otežavalo uključivanje u promet na siguran način iz Ulice kralja Zvonimira. Promet je bio i jakog intenziteta, što je znatno smanjivalo protočnost na ovom mjestu.

Stručne službe Ministarstva unutarnjih poslova, u okviru Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa, analiziraju kritične točke diljem Republike Hrvatske kako bi se sigurnost podigla na višu razinu i smanjio broj prometnih nesreća. Potpisivanjem sporazuma, odnosno rekonstrukcijom raskrižja, koje se pokazalo kao opasno mjesto, htjelo se postići dva osnovna, vrlo važna cilja – veću sigurnost i bolju protočnost prometa.

 

Na sastanku u prostorijama Općine Čepin, na kojem su sudjelovali načelnik PU osječko – baranjske Ladislav Bece, župan Osječko – baranjske županije Ivan Anušić, načelnik Općine Čepin Dražen Tonkovac, predstavnik Županijske uprave za ceste te načelnik Policijske postaje Čepin Zlatko Pakšec sa suradnicima, prisutni su izrazili svoje zadovoljstvo  i važnost izgradnje kružnog toka, kako za samo mjesto Čepin, tako i za sve građane koji prometuju ovom dionicom ceste.

 


0
0
0
s2sdefault

Pratite nas; Facebook

Najnovije

CRTICA SA CESTE: Pijan za upravljač…

11 Pro 2018 Vožnja bez vozačke

Među prometnim prekršajima prednjač…

10 Pro 2018 Nepropisna i neprilagođena brzina

Sindikat biciklista poziva građane …

06 Pro 2018 Vozači bicikla